ELEKTRO-STAMM KFT. Nonstop Villanybojler Szakszerviz gázbojler,cirkó,gázkazán,villanybojler,vízmelegíto,bojler Gázbojler helyett Villanybojler. Nincs égéstermék,nincs szénmonoxid mérgezés. Automata üzemmód.. Kézi beavatkozást nem igényel. Felülvizsgálat 2 évente.

Ne váltsa aprópénzre a biztonságot ! Megfizethető áron átvizsgáljuk villanybojlerét a bojlert tápláló villamoshálózatot,vízhálózatot és a bojler rögzítését .

olcsó bojler szerviz,olcsó bojler javítás,olcsó bojler szerelő


Villamoshálózat olcsó bojler szerviz,olcsó bojler javítás,olcsó bojler szerelő,olcsó bojler csere Külön áramkör a bojler részére,áramtalanító kapcsoló a bojler részére,megfelelő keresztmetszetü vezeték,védőföldelés és EPH rendszer .

Fentiek hiányossága lakástűzet,halálos villamosbalesetet is okozhat !

Vízhálózatgázbojler helyett villanybojler Külön töltőszelep a bojler részére,nyomáscsökkentő és kombinált biztonsági szelep beépítése a bojler hídegvíz ágába.

Fentiek hiányossága miatt a bojler tartálya és a tömítések túlnyomás miatt károsodhatnak,szükség esetén nem lehet elzárni a vizet,a bojler nyomás alatt marad.

Nagyon lényeges a bojler rögzítése statikus szempontból. Válaszfalra lehetőleg ne szereljünk bojlert,amennyiben szükséges ügyeljünk a korrekt-terhelhető rögzítésre.

Egy rosszul felszerelt bojler bármikor leszakadhat.Súlyos baleset mellett a a bojlert tápláló vízhálózat sérülése miatt lakása is elázik.

Az időszakos aktív anód felülvizsgálat és a vízkő eltávolítás is szükséges , a karbantartás része .

Ezek hiánya gyorsítja a tartány korroziót,a vízkőképződés folyamatát és jelentősen megemeli villanyszámláját is.

Arról se feledkezzünk el,hogy a bojler állandó nyomás alatt lévő víztartályból és elektromos alkatrészekből áll ! Ez is indokolja a rendszeres felülvizsgálatot-karbantartást.

Amennyiben bárhol csöpögést lát a készüléken vagy a készüléket tápláló vízhálózaton azonnal kapcsolja le a bojlert az elektromos hálózatról és hívjon szakembert !

Ugyanez a teendő ha csipést-rázást érez bárhol víz-fűtés-gáz vezetékén lakásában !


Ne kockáztasson,az átvizsgálás csak 8500.- FT                         Nonstop Bojler Szerviz Ügyelet : 06/30-951-3828

Vállaljuk minden tipusú elektromos vízmelegítõ és villanybojler javítását  karbantartását  cseréjét   házhozszállítását | Hívjon,hogy segíthessünk ! Bojler javítás 0-24 óráig az Év bármely napján kérhető  


     olcsó villanyszerelés,olcsó számítógép javítás                    olcsó kamera szerelés,olcsó riasztó szerelés 06/30-951-3828                   Postaláda                       Megrendelő                       Céginfó                   További Akciók

Bojler szerelés|Bojler javítás|Bojler csere|Nonstop Bojler Szerviz